Sunday, November 22, 2009

DESIGN TERBARU IMTIYAAZ NANO ALKALINE TREATMENT SYSTEM

DESIGN TERBARU HARGA TETAP SAMA RM598 !!
 HARGA MAMPU MILIK SEMUA RAKYAT MALAYSIA




BOLEH DI DAPATI SEKARANG !
CALL TO ORDER : KAK ASHA 019-3598936

Wednesday, November 4, 2009

IMTIYAAZ NANO ALKALINE
TREATMENT SYSTEM
PRODUK BUMIPUTRA ISLAM
SATU-SATUNYA PRODUK
DIPERAKUI HALAL

BOLEH DIDAPATI PADA HARGA MAMPU MILIK
HANYA RM598 seunit
TIADA kos tersembunyi
Penghantaran & Pemasangan PERCUMA




pH 9.7 (Air Zam-Zam pH 10)
99.9% bacterial elimination effectiveness
Test carried out by SIRIM





Sunday, November 1, 2009

TAHUKAH ANDA ?

KEADAAN SEBENAR DI DALAM
TANGKI AIR RUMAH KITA












KEBERSIHAN AIR YANG SETIAP
HARI MASUK KE TUBUH KITA
TANPA DI TAPIS













TAHUKAH ANDA FUNGSI UTAMA AIR

Air mengangkut nutrisi dan oksigen ke dalam sel.






Pentingnya air (berkualiti) *Berteknologi NANO


* Air yang dihasilkan dengan teknologi NANO kaya dengan oksigen serta mineral dan mudah diserap oleh tubuh badan.
* Otak kita mengandungi 90% air! Otak yang cerdik memerlukan sumber air beroksigen/mineral yang tinggi (lihat di sekolah/ofis, bangsa mana yg selalu menjinjing botol air?) .

APA PULA ASID DAN PENTINGNYA ALKALINE?

* Terdapat 8kg toksin dalam badan kita. Kesannya :

* Ketidak seimbangan pH badan ke arah keasidan dlm
jangka masa panjang mengakibatkan pelbagai
penyakit kronik. - punca banyak penyakit
dalaman, penghadaman, kurang baik, perut 'kotor',
nafas berbau, emosi terganggu akan meningkatkan
kadar asid dlm badan mengakibatkan sel kanser
cepat membiak, atritis,gout,darah tinggi -
mengakibatkan penyakit jantung,buah pinggang,
 hati, proses penuaan yang cepat..dll)

* ALKALINE berupaya menguraikan sisa-sisa asid yang terkumpul dan memudahkan proses pembuangan melalui sitem pencernaan, perpeluhan dan pernafasan.

APA ISTIMEWANYA IMTIYAAZ?

* AMAT KAYA dengan ALKALINE dan ianya terdiri daripada kelompok molekul air yang AMAT KECIL yang memudahkan sel badan menyerapnya.
Bandingkan pH alkaline ini.

* Kadar pH Air Zam-Zam = 10
* Kadar pH Air Imtiyaaz = 9.7

* Kadar mineral Air Zam-Zam = 77
* Kadar hasilan mineral Air Imtiyaaz = 67 (melalui teknologi inframerah dan batu mineral semula jadi, air Imtiyaaz dapat membekalkan bnyk mineral semula jadi dan kalsium ke dlm sel darah.)

* Berupaya menukar air paip biasa dan tercemar kpd air yg berkualiti. Keberkesanannya mendapat pengiktirafan dari badan a/bangsa dan tempatan seperti: SIRIM,SWA,NSF,FDA,Water Quality dan WRAS.

* Dapat menyingkirkan 99% pencemaran seperti : klorin, bakteria, kulat dan logam berat merbahaya. (air imtiyaaz boleh diminum terus)

*TESTS CARRIED OUT BY SIRIM


Jadinya, produk penapis air yang kat luar tu, yang harga beribu2 tu, banyak alkaline dan sumber mineral nye la. Patut laaa banyak orang komen penyakitnya dah sembuh. pH badan dia dah seimbang rupanya. Asid dah kurang. Minum air sihat la katakaaan. Tetapi ..

TEKNOLOGI SAMA, KUALITI YANG SAMA, YANG BEZA? HARGA nye la. Kan boleh jimat banyaaakk. So, kenapa cari yang mahal? Kan kualitinya SAMA je? Jadilah pengguna yang bijak !

Satu lagi.. IMTIYAAZ ada SIJIL HALAL... produk lain ada? 





--------------------------------------------------------------------------------


Anda dah beli.. Tetapi untuk Mak ? Hmmm Mak Mertua ke? Tempahlah satu untuk mereka. Buat kejutan untuk mereka. Kami boleh melakukan penghantaran untuk mereka secara PERCUMA. Berikanlah mereka yang terbaik hanya dari IMTIYAAZ dengan harga mampu milik kami.

PENTINGKAN KESIHATAN KELUARGA ANDA



Wednesday, October 28, 2009

PRODUK-PRODUK KAMI


IMTIYAAZ Water Treatment adalah OPTION yang dibangunkan untuk rakyat Malaysia yang mula merasakan kesedaran menggunakan air yang sihat. Hanya disebabkan faktor harga di pasaran dulu,kini dan selamanya niat mereka terbantut.  Sekarang tidak lagi. Anda ada pilihan baru.

Bandingkan harga kami dengan harga produk berjenama diluar (hellloo..duit kita utk beli filter bukan jenama).  Dengan harga ribuan produk diluar (cth pd rege RM3000) anda boleh dapat 2 unit penapis air indoor Imtiyaaz DAN 1 unit out door filter Imtiyaaz.

KEDAI ONLINE : http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?p=3528294

KEDAI OFFLINE : @ 2nd Floor SACC Mall Shah Alam (next to Anakku Outlet)



IN DOOR FILTER @ UNBEATABLE PRICE !
IMTIYAAZ NANO ALKALINE
TREATMENT SYSTEM

RM598 (Tiada kos tersembunyi)



IMTIYAAZ MEMBRANCE
(OUTDOOR FILTER)

Terkini + Jimat Ruang + Bentuk Xklusif
RM1798 (siap pasang)
* Tambahan RM50 JIKA PERLU xtra paiping. Tiada charge lain.





MEMANG BERBALOI BELI !

SEBARANG PERTANYAAN / KEMUSYKILAN
@  NAK JADI STOKIS ?

SMS 019-3598936 / email pertanyaan.imtiyaaz@gmail.com

Monday, October 19, 2009

Bandingkan Harga Kami .. Memang Berbaloi

FILTER DALAM IMTIYAAZ
PADA HARGA TIDAK MEMBEBANKAN.







Harga filter dalaman Imtiyaaz tidak membebankan pengguna.  Oleh itu, kualiti air dijamin sepanjang zaman kerana pengguna mampu membuat penukaran mengikut jadual yang ditetapkan.

1. Tabung Luar RM35 Shj (Cdngn tukar 3-6 bulan)

= RM0.19 sen sehari/6 bln

2. Tabung A RM80 shj (Cdngn tukar 1 tahun)
= RM0.22 sen sehari

3. Tabung B RM90 shj (Cdngn tukar 1 thn 6 bln)
= RM0.17 sen sehari

4. Tabung C RM120 shj (Cdngn tukar 5 tahun)
= RM0.07 sen sehari

5. Tabung D RM115 shj (Cdngn tukar 2 tahun)
= RM0.16 sen sehari

*Perubahan senarai harga tabung-tabung di masa akan datang akan dimaklumkan.

Jadilah pengguna yang bijak.

Sila simpan/ save nombor sy di dlm h/p tuan/puan .. mana la tahu jika tetiba teringat pasal penapis air satu utk rumah/rumah mak/mak mertua..hehehe.. boleh terus call sy. atau boleh beri kepada rakan taulan yg sedang mencari produk water treatment ye.

Penapis air Asha 019-35 989 36

Terima kasih atas kesudian melawat kedai sy ini.


memang berbaloi ..
Ada pertanyaan sila majukan ke :

Sunday, September 27, 2009

Satu pencarian kepada satu permulaan..

Dari dulu lagi aku mmg nak cari penapis air untuk kegunaan dalam rumah. tapi yang aku jumpa semua nya mahal.. sampai ada yang cecah RM4,000 untuk satu penapis air. Mahal nye (jerit aku dalam hati) Tak de ke yang mampu dibeli tetapi berkualiti yang sama ? Yang mahal2 tu semua sebab ianya berjenama... uuhh beli nama aje. (apa ada pada nama.. sampai nak berabis duit.. jerit aku lagi)

Cari punya cari punya cari.. aku terselak akhbar HARAKAH dan ternampak satu produk penapis air yang berkongsep sama seperti yang mahal2 tu.. berteknologi NANO ! masih baru di pasaran. tapi pada harga yang paling aku tak percaya.. hanya RM598 !!  kenapa murah yek, mesti ada apa2?  (biasa la ayat standard org melayu.. betul tak? ngaku je laaa) Kenapa ianya di letakkan pada harga Mampu Milik ? Kerana Visi syarikat ini adalah “Projek 1 Malaysia 1 Rumah 1 Penapis Air” dan di sebabkan harga pasaran yang mahal menyebabkan ramai yang masih belum memiliki penapis air. Bahkan, ramai rakyat Malaysia yang telah membeli penapis air berjenama mahal dengan cara berhutang & akhirnya tidak mampu untuk menukar tabung penapis mengikut jadual yang telah ditetapkan disebabkan rege tabung pon mahal. Akibatnya, kualiti air terjejas.

IMTIYAAZ Water Treatment adalah OPTION yang dibangunkan untuk rakyat Malaysia yang mula merasakan kesedaran menggunakan air yang sihat pada harga yang mampu dimiliki.





So, pe lagi. sekali 2 aku beli !.  satu untuk aku, satu untuk mak. So sekarang dah hampir seminggu pakai.. penapis air tu dah berkeladak ngan warna cokelat. Walhal kat luar rumah, aku guna penapis air (jenama Wxxxx Bxxx) yang tingginya naaahhh takat dada aku ni !.. Hampeeehhss .. beli je mahal .. masih lagi berkeladak ! Selama nie aku minum ayor yang tak berkualiti nampak nye. huhuhu

Sekarang nih.. aku mmg puas hati ngan penapis air nih. At least, aku tak perabis duit aku kat produk2 dari syarikat2 Cina ker, USA ke, apa ke.. aku perabis duit aku kat syarikat bumiputera islam. Produk nya sama dengan je kualiti ngan produk2 lain kat luar tuh. bukannya tak di iktiraf antarabangsa .. semua ada. Lulus SIRIM tested lagi untuk bab2 penyulingan bakteria2 atau bendasing2 lam air kita tu (100% bacteria elimination effectiveness.) Guna Nano technology lagi. Di iktiraf sebagai BEST ASIA PRODUCT.
Sekadar menyebarkan apa yang aku miliki dan yakini.  Pencarian aku menjadi titik tolak permulaan aku sbg stokis kerana ingin berkongsi apa yang aku yakini.  Kalau kualti setanding dengan produk diluar, aku tak segan2 nak jadik stokis. Korang baca la post aku yang selebihnya.

JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK. KENAPA PERLU BELI YANG MAHAL SEDANGKAN KUALITI AIRNYA TETAP SAMA HEBAT PADA HARGA YANG SANGAT BERBALOI

Wednesday, September 16, 2009

UBAT BAGI SEGALA PENYAKIT ADALAH DARI AIR YANG SUCI LAGI BERKUALTI




JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK


DUIT UNTUK BELI KEPERLUAN
BUKAN JENAMA !!

Pencarian Dealer / Agen Produk Imtiyaaz. Daftar Sekarang !

Kami tawarkan :

A. Komisyen yang tinggi.
Bagi setiap produk Imtiyaaz yang terjual, nikmati jumlah komisyen yang tinggi iaitu :

1. Produk Imtiyaaz Indoor berharga RM598 komisyen jualan sebanyak RM50 setiap unit terjual. Jika 20 unit x RM50 = RM1000 komisyen jualan.

2. Produk Imtiyaaz Out Door berharga RM1,798 komisyen jualan sebanyak RM100 setiap unit terjual. Jika 20 unit x RM100 = RM2000 komisyen jualan.

Istimewanya dealer/agen kami adalah kos pemasangan dan penghantaran akan diuruskan oleh pihak kami bukan anda.

B: Jika seorang dealer/agen berjaya menjual sebanyak 10 unit dalam tempoh sebulan, kami tawarkan kepada mereka menjadi stokis kami dengan PERCUMA. Dimana dealer/agen kami akan menerima lebih besar ganjarannya dengan jumlah pendapatan RM200 bagi tiap unit terjual.
Kami juga akan menyediakan untuk dealer/agen kami :
1. banner 3x6
2. T-Shirt
3. Flyer warna 10-100 keping
4. Profile syarikat
5. CD Produk Imtiyaaz

Berminat untuk menjadi dealer kami untuk kawasan anda?

Sila daftar di sini
Cut & Paste penerangan ini.

Nama :
Alamat :
H/P :
No. Akaun Bank :

email : dealer.imtiyaaz@gmail.com